Croatia Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Croatia Forum

Dobro došli na Croatia Forum.

Početna stranicaPočetna stranica  Latest imagesLatest images  PretražnikPretražnik  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

ONLINE Posao

Go down 
Autor/icaPoruka
Djiber
novi
novi

Broj postova : 1

ONLINE Posao Empty
PostajNaslov: ONLINE Posao   ONLINE Posao Icon_minitimesri svi 28, 2008 10:58 pm

Pozz, evo ja sam novi i to pa neznam koliko cete me ozbiljno shvatiti i neznam dali je ovo pravi forum za ovo, ali eto da i vama pruzim sansu za zaradu preko net-a (Kao prvo zelim naglasiti da nije nista slicno dosadasnjim poslovima znaci Add Click-ovi i slicno te da je firma legalna i isplacuje se)

U glavnom da vam pojasnim oko svega ovog, tj. da vam objasnim kako ce vam drugi objasnit sve ovo :-P.

Ja cu proci nekoliko detalja kao sto je: Za ulazak u posao potrebno je uplatiti 10€(najmanji paket, za vece ce vam objasniti kako i zasto...) sto vjerujem da vam nece bti problem posto su neki ulagali i po 500$ ako ne i vise.

Potrebno je skinuti i instalirati(ako bude problema, slobodno pitajte):
Konferenciju

Te kada skinete u neko od ovih doba:

OnLine Prezentacija:

Cetvrtak, Nedjelja 21h

se logirate (odaberete sobu-samo je 1-WNTC) i upisite ID na ovaj nacin: vasnick-Max(Max je moj nick, npr. Pero-Max), te poslusate sto vam covjek ima za reci, a na kraju imate i priliku postaviti pitanja za sve sto vam je nejasno.

Dobro je takodjer poslusati Konf nekoliko puta kao sto ce vam i prezenter reci jer ne prezentira svaki put isti covjek, pa svaki obradi odredjeno podrucje malo jace.

Napomena: Konferencija je u zivo tako da u bilo kojem trenutku mozete reci da se ne cuje dobro, ne vidi dobro ili nesto slicno.

Ako vam se svidi sve što tamo kažu i nude, zahvalite mi tako da se registrirate preko mog referal link-a:

Referal Link

I na kraju najmanje vazno, ali da nebi doslo do problema (ako ih neko u tom podrucju ima), projekt potjece iz Srbije.

Nadam se da sam vam dao sve potrebne informacije, unaprijed hvala svima na slusanju i registriranju :-).
[Vrh] Go down

ONLINE Posao
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.